Nfl 7. hét Online játék választás, terv közzététel, fantázia sportesemények információ, lehetőség, sérülések és

Menet közben 14-7-re legyőzik a vadonatúj Titanst, mielőtt élveznék a nagyon szükséges hatodik hetet. Még akkor is, amikor Josh Allen élvezte az 5. hónapot a Titans ellen, a cuatro napon belül hatalmas agyrázkódást szenvedett a Patriots ellen. A több/alacsonyabb fogadások esélyei eltérhetnek attól függően, hogy valaki ténylegesen fogad, de általában -110 a lehetőségekhez képest. Bár ezek változhatnak, valószínű, hogy általában +100 és -120 között van az NFL spread fogadások birtokában. Saját mesterséges intelligencia-rendszerünk több ezer különböző statisztikát értékel, és előfordulhat, hogy minden online játéknál megszerzi a birtokát, így a legnagyobb kockázatot jelentő nyereségességgel fedezheti fel. A FanDuel promóciós kódja az új DraftKings üdvözlőlap által kínált dekoratív tükrökre jellemző.

  • Túl sok probléma van a Raiders ellen, így a modell azt mondja, maradjon távol tőle, és válassza ki az NFL 8. hét túlélőit annak ellenére, hogy Las Vegas a kedvenc.
  • Sok ferde fejlemény van, amelyek gyakran módozata lehet Distressed Urban area körül a csoport az utóbbi időben.
  • A legújabb Ravens lenne az 1. nap legjelentősebb kedvence, mint a tíz szakaszból álló kréta.
  • Zero, az új lények nem «találtak» semmit Hétvége este, és lehet, hogy előbb-utóbb elhozom őket, hogy rendkívül megsemmisült napokat vegyenek igénybe.

Philadelphia csupán óriási küzdelmet folytatott, hogy felhagyjon a vadonatúj Cowboys támadásával. A vadonatúj Cowboys sokkal jobban összpontosít a golflabdára, mint a legújabb Chiefs, azonban Clyde Edwards-Helaire ki tudja használni az Eagles 26. védelmi munkáját, amely 133,7 rohammétert tesz lehetővé minden meccsen. A legújabb Cowboys funkciók üdvözlik a következő-alsó pontokat, és minden egyes élvezetért (cuatro.6) élvezheti az NFL-t ebben a szezonban. A friss Cowboys mindenesetre úgy érzi, a résztvevők háromszor a legújabb védelemben, valamint a védő stop DeMarcus Lawrence, a linebacker Micah Parsons és a védekező Travon Diggs.

Sportfogadási tippek – Nfl Prop Fogadások

Ezért a Totals játékot több mint/alatt szerencsejátéknak is nevezik. Az online játék után mindkét csapat összpontszáma az utolsó Összes sorba kerül. Nemcsak tehetségesebb csapat a legjobb listázáshoz, de otthoni karriert is biztosítanak, és Ön kiváló védelmet nyújthat, ez kell az igazi különbség egy szoros online játékban. A Néhány nap 13 lezárása után vágyunk most a következő NFL 15. napi szorzókra tolódik, izgalmas lehetőségeket kínálva a fogadók számára. A legjobb sportfogadási kuponok közül kiemelkedik a BetMGM ROTOBONUS ajándéka, amely olyan vadonatúj fogadókat juttat el, akik akár 1.500 dolláros téttel is rendelkeznek. Valamint azok az emberek, akik a Caesars Sportsbook Promo Code ROTO1000 promóciós kódot választják, hogy hozzáférhessenek egy kiváló első százezer dolláros téthez.

Point Spread Wagers

Igazságosan elmondható, hogy ez egy kiváló sportfogadási tippek összecsapás néhány olyan szervezet között, akiknek lehetőségük van rá, de ebben az évben biztosan érezni fogjuk, hogy egyre bővül a szorongás. Ha az első pozícióban licitálsz, hogy sokkal több figyelmet szentelj, mint az összes többinek, akkor ez segíteni fog a teljes fogadásban. Ennek egy nagyszerű minősítő lakomának kell lennie ahhoz, hogy valószínűleg a dróthoz kerüljön.

Dream Sports Finest

sportfogadási tippek

Hetente nyomtatható lapok, amelyeken az új játéknyomok láthatók, és megtekintheti a las vegas oddsokat az e heti NFL-mérkőzésekre. Minden szakértői sportszorzónk az NFL-es meccsekre ezen a héten hagyott területtől, valamint a pénzvonaltól kezdve, valamint az összességénél kevesebben mozog.Váltson a normál szezonok NFL-meccseinek körvonalai, az NFL-rájátszás ütemtervének előrehaladása között, és lehetőség nyílik az Awesome Dish szerencsejátékra. Az NFL-szezonok 7. hetében csütörtöktől az egyterületen alulmaradt Jacksonville Jaguars nyert a friss Orleans Saints ellen.

Teljesen ingyenes Nfl Computer Picks

És mindenképpen menjen vissza a 2. hétvégére, hogy bekerüljön az új NFL tizenkettedik napjába. A legújabb dizájn ajánlatok is felhívták a győzteseket, és megvitatnak néhány más NFL-játékot ezen a héten, és azonosították a kiváló Super Bowl-versenyzőt, aki keményen bukott! Valószínűleg szeretné látni az egyes játékok NFL-válogatásait és a túlélőkre vonatkozó előrejelzéseket a zárolás előtt. Sokak számára, akik általában igen, ha egy jó sportfogadó hasznos a birtokában, hagyja, hogy az előnyök segítsenek. Szerencsére az új NFL számos határidős fogadási lehetőséget is kínál, hogy kielégítse a fogadók vágyait az egész szezonban.

Ez egy másik válasz a hét első lépéséből, ahol megfigyeltem Kenny Pickettet és a Steelers bűnözését, amint a San francisco-bay area 49ers ellen küzdött a labdával. Azonban van, mert a látott teljes lassan visszaemelkedett 51,5-re a várakozáson belül a vasárnapi mérkőzéstől távol. Rendkívüli teljesítményre számítok a dallasi menedéken, és kiváló eredményt fogsz elérni a dallasi bűnözésben.

Scroll al inicio